0

Žižkův vraždící palcát XLV. (1. 4. 2017 – TÁBOR – MILENIUM)

Žižkův vraždící palcát XLV.

  • První letošní pokračování Žižkova vraždícího palcátu již v pořadí 45. se uskuteční v sobotu 1. dubna 2017
  • Klub otevřen od 17:30 hod.
  • Začátek v 18:00 hod.
  • Vstup: 199,- Kč do 18:00 hod, potom 249,- Kč
  • Na místě již tradičně zajištěn velký výběr CD, MC, LP, triček a dalšího UG materiálu!
  • Otevřeno až do rána(zájmu) odjezdu ranních vlaků!

Časový harmonogram

  • Murder Inc. (18:00 – 18:35)
  • Scars of Insane (18:55 – 19:35)
  • Mallephyr (19:55 – 20:35)
  • F.O.B. (20:55 – 22:40)
  • Ramchat (SK) (21:55 – 22:40)
  • Brewed and Canned (AUT) (23:00 – 23:45)
  • Panychida (00:05 – 00:50)

Potvrzené kapely:

Ramchat (SK)

Ze slovenských hájů k nám přijedou pagan black metaloví Ramchat. Kapelu založil Pavel „Hirax“ Baričák (ex-Lunatic Gods, hrál zde od roku 1994 a stačil s nimi vydat 6 studiových alb). V roce 2013 odešel z Lunatic Gods a tehdy Slovanští bohové ožili. Ramchat se zaobírá slovanskou historií, našimi slovanskými předky, kteří byli moudří, měli v úctě matku zemi, byli mírumilovní, a když šlo o přežití, tak i bojovní! Přijďte poslechnout jejich hudební moudrost k nám na festival, kde představí své poslední CD „Atrana“, které budete moci u nás zakoupit (http://bandzone.cz/ramchat)

F.O.B.

F.O.B. každý si určitě pod tímto jménem vybaví energickou a brutální kapelu, která vždy dokáže rozvášnit fanoušky, že se konají kotle po většinu koncertu, takže je netřeba nějak extra přestavovat. Jsou na scéně už více jak 20 let, mají za sebou 6 studiových alb, 2 dema a jedno EP. V brzké době vydají nový videoklip ke skladbě „The Adult Toys“ z posledního alba „…and foes have become our masters“. Těšte se na extrémní masakr, který zajisté předvedou! (http://bandzone.cz/fob)

Mallephyr

Brutalita a melancholie, to jsou dvě slova, která představují Rokycanští Mallephyr. Vznikli v roce 2014 po rozpadu Gates of Illusions, hned v prosinci toho roku vydali nové EP, které můžete poslechnout na bandzone.cz. Během chvíle začali koncertovat a už byli nepřehlédnutelní, zahráli na tuzemských festivalech jako CDF, Brutal Assault a fanoušci pokaždé odcházeli spokojení. Představí u nás debutové album „Assailing the Holy“, které vyšlo 11. listopadu. Za zmínku určitě stojí, že v kapele hrají zkušení členové známých českých black metalových kapel jako jsou Stíny plamenů, Panychida, tak určitě zajděte! (http://bandzone.cz/mallephyr)

Murder Inc.

Máte rádi thrash metal? Tak to určitě přijďte poslechnout Murder Inc., kteří se hlásí ke klasikám nesmrtelného thrash metalu! Po několika nucených personálních změnách se sestava ustálila na line-upu: Petr – kytara, zpěv, Benjamin – basa, Lukáš – kytara, Fanda – bicí. Koncertují od května 2013 a během té doby stačili v Čechách a na Slovensku odehrát více jak 140 koncertů. Během této doby si stačili splnit sen a hráli na jedné stagi společně s něměckými S.D.I. V roce 2016 vydali nabušenou desku „Povolení Zabíjet“, kterou přijedou představit. Na konec za zmínku určitě stojí, že jejich bubeníkovi je pouhých 17 let!
(http://bandzone.cz/murderinc)

Scars of the Insane

Pokud vám název této kapely nic neřekne, nezoufejte! Oficiální vznik této kapely se datuje k lednu 2015, na kořenech severomoravské kapely INSANE (Pája, Venca, Marek), která byla na scéně od roku 1990. Nedávno jim vyšlo nové album „Searching for the Dead Sun“, pod hlavičkou undergroundového časopisu Pařát jako příloha v 72. čísle. Album zní, jak vždy chtěli, aby jejich kapela zněla. Tvrdě, melodicky, old schoolově a zároveň progresivně. (http://bandzone.cz/insane)

Panychida

Už více jak deset let brouzdá našimi končinami melodický mix black, death a heavy metalu Panychida. Během této doby stačili mít krátké turné po Mexiku, turné s kapelami jako INFEST, INFERNO, ARKONA, ARMADA a natočit 4 skvělá alba, to poslední z května loňského roku představí u nás. Album nese název „Haereticalia – The Night Battles“, pokud jste zatím neslyšeli, tak určitě poslechněte! Dle recenzí se trochu liší od předchozí tvorby tím, že tam nejsou folkové prvky, ale symfonické pasáže. A abychom nezapomněli, kluci z kapely se na Vás moc těší a určitě předvedou skvělou show, na kterou budete ještě dlouho vzpomínat! (httt://bandzone.cz/panychida)

Brewed and Canned (Aut)

Brutální masakr z Vídně, tak bychom mohli nazvat Brewed and Canned. Jejich největší inspirativní vliv můžeme najít v oldschoolových death metalových kapelách jako Death, Bolt Thrower nebo Cannibal Corpse. V průběhu let stihli vydat několik dem, ovšem v v roce 2014 vydali plnohodnotné album pod názvem „Execute the Innocent”, které sklízelo velmi dobrou kritiku, kapela byla dokonce unavená z recenzí jako: „No, musíte vědět, že tuto hudbu obvykle neposlouchám, ale velmi se mi líbí Vaše album a živá vystoupení.” Dle dostupných informací plánují vydat v brzké budoucnosti nové album, a několik nových songů už je na setlistu pro živáky! Brutální death se blíží! (http://www.brewedandcanned.com)

Šiřte a sdílejte!

Žižka crew

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..