0

Žižkův vraždící palcát XLVI. (23. 9. 2017 – TÁBOR – MILENIUM)

Podzimní 46. pokračování Žižkova vraždícího palcátu se bude konat 23.9. 2017 tradičně v klubu Milenium.

• Klub otevřen od 17.00 hod.
• Vstupné: do 18.00 199,- Kč, poté 249,- Kč
• Na místě již tradičně zajištěn velký výběr CD, MC, LP, triček a dalšího UG materiálu!

Program:

Start Konec
Diversity 17:30 18:05
F. A. King 18:25 19:00
Mater Monstifera 19:20 20:00
Rise Up (Pol) 20:20 21:00
F.O.B. 21:20 22:00
Mortifilia 22:20 23:00
Madafaka 23:20 0:00
Poppy Seed Grinder 0:20 1:00

Potvrzené kapely

MATER MONSTIFERA (atmospheric black metal)

Mater Monstifera jsou na „Žižkovi“ už nepaměti pravidelným inventářem, nicméně tentokrát jihočeští atmosféričtí black metalisté přivážejí zbrusu nové album „Vězení bizarních bohů“, na kterém pracovali skoro 4 roky.Album vyšlo koncem června tohoto roku jako příloha kultovního magazínu Pařát. Těšit se tak můžete na porci atmo-black metalu plného melodií a melancholie, které se Vám zaryjí pod kůži. (http://bandzone.cz/matermonstifera)

MORTIFILIA (death metal)

Máte rádi Švédský death metal? Tak MORTIFILIA ze západočeské Sušice je určitě pro vás! Někteří z vás si ji určitě pamatují z loňské Metalové Brusírny, kde předvedli šílený výkon a strhli přítomné publikum, takže můžeme zaručit kvalitní metalový masakr. O jejich kvalitě určitě vypovídá i to, že dělali předskokany kapelám jako Vader, Krabathor, Master a vystoupili na známých tuzemských festivalech jako jsou Brutal Assault, Obscene Extreme, Czech Death Fest… K nám přijedou představit poslední desku z minulého roku “… WHEN I KILLED THE GOD”, při jejímž poslechu vzpomenete na Dismember v nejlepších letech. (http://bandzone.cz/mortifilia)

MADAFAKA (death-metalcore)

Kapela MADAFAKA vyvrhla na světlo světa svou první nahrávku v roce 2012 a bylo to krátké čtyř songové EP. Od té doby kluci poslali ven ještě jedno album „Wasteland“ a aktuálně půjde ven „Existence“. Malou ochutnávku v podobě jednoho songu už nyní můžete poslechnout na jejich profilech. Stylově drtí mix death metalu, deathcore a metalcore. Poslední video „She Walks Behind Me“ stojí za shlédnutí! (http://bandzone.cz/madafaka)

DIVERSITY (progressive metal)

Progresivní Diversity, hrají hlavně instrumentální hudbu, to ovšem nic nemění na tom, že je to plné energie a nedokáže to upoutat, ba naopak. Kapela vznikla v roce 2009 ze sólového projektu kytaristy Pavla Ševčíka, vydáním desky s názvem „The Last Sunrise“ v roce 2010. Po skoro sedmileté odmlce se kapela na pódia vrátila v roce 2016 s příchodem Pavla Veselého (THIS RUIN) na post bubeníka, kdy natočili nové EP „Awake“ v Babylon Studios, které nese velmi moderní a melodický zvuk a zahrají ho jen pro vás. (http://bandzone.cz/diversity)

MADAFAKA

Kapela MADAFAKA vyvrhla na světlo světa svou první nahrávku v roce 2012 a bylo to krátké čtyř songové EP. Od té doby kluci poslali ven ještě jedno album „Wasteland“ a aktuálně půjde ven „Existence“. Malou ochutnávku v podobě jednoho songu už nyní můžete poslechnout na jejich profilech. Stylově drtí mix death metalu, deathcore a metalcore. Poslední video „She Walks Behind Me“ stojí za shlédnutí! (http://bandzone.cz/madafaka)

F.O.B. (death-metalcore)

“FOBáky” nemusíme nijak představovat, tahle Táborská stálice se na české UG scéně pohybuje od roku 1995 a má za sebou několik alb, to poslední se jmenuje “…and foes have become our masters” z roku 2015. Tento mix moderního death metalu a metalcoru sklidil spoustu kladných recenzí napříč tuzemskými i zahraničními magazíny. A jako vždy kapela připravuje nějaké to překvapení. (http://bandzone.cz/fob)

F.A. King (crossover)

Ze severních čech k nám přijedou crossoverový F.A. King. V průběhu jejich 7 leté existence si jí prošlo mnoho lidí, ale zakotvili na sestavě, která jim evidentně sedla a v roce 2016 vydada EP “Tady a teď”. K albu natočili 2 videoklipy “Narkonaut” a “Řekni To Jednou”, která se objevila i na TV Rebel. Jejich hudba je velice melodická a bude se líbit nejednomu posluchači. (http://bandzone.cz/faking)

Poppy Seed Grinder

GGGGRRRIND, to je slovo které vystihuje snad námi všemi známou kapelu POPPY SEED GRINDER, která slaví 20 let a je také občasným hostem na vraždícím palcátě. Tenhle masakr vás vtáhne do kotle a donutí zlomit hnátu tomu vedle vás a zatočit s ním palicí. Předvedou poslední CD z roku 2016 “Humanophobia”, které dokázali vyprodat a dále vydat jako digipack. A jak už bylo řečeno, je to slušný ultrabrutalgrind masakr, tak koukejte dorazit a rozpoutat kotel! (http://bandzone.cz/poppyseedgrinder)

RiseuP

Z polských krajin k nám přijíždí melodičtí death-metalcorový RiseuP. Ttihle slovanští bratři okupují Polsko již od roku 2012 a mají za sebou už bezpočet koncertů a nějaké to EP, nýbrž to CD ještě zbývá. Jejich poslední EP se jmenuje “Last”, jako stejnojmenný song, ke kterému je i videoklip, který naleznete ve videoklipu níže, doporučujeme určitě poslechnout! (https://facebook.com/riseupsilesia)

 

FB událost: https://cs-cz.facebook.com/events/357740437956857/

 

Žižka crew

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..