Žižkův vraždící palcát XXXIV. (17.09. 2011 – TÁBOR – MILENIUM)

Fleshless deathgrindoví maniaci a stálice české scény přijedou do Tábora představit své nové Cd Slaves of The God Machine

Necromorph (Ger) mají nový vinyl „Grinding Black Zero“. Hardcore/grind bez hranic.

Ancient Necropsy (Col) vocals, bass, guitars, drums a to všechno pod taktovkou jednoho člověka. Tuhle one-man show prostě musíte vidět!

Suburban Terrorist (Svk) tito Slováci byli nedávno k vidění ve Vodňanech. Nýní příjíždí udeřit s ještě větší silou. Poslechněte jejich nový song Unmerciful revengez připravovaného alba Cut-throat from the world of obsession.

FOB je tu s novou deskou. Po festivalovém běsnění přijde uklidnění v podobě death-metalcoreového pekla!

Mater Monstifera vydali v červnu novou desku „Na zrcadlech lží“, která bude mít na našem festivalu živou premiéru. Poslechněte stejnojmenný song na bandzonu kapely.

The Blackstone Chronicles s novým merchem a připravovaným CD přijedou do Tábora předvést, jak se v Praze hraje progressive-death!

Gutalax partička jejichž songy jsou nejenom k tanci a poslechu, ale i k přijemnému posezení na WC. Ochranné obleky a brýle nutnost!

Selfdefence metalcore-crossover partička nenechá nikoho v klidu.

Insane lze aktuálně slyšet na TRIBUTE TÖRR – „Institut černého kovu“. Song Život a smrt zazní určitě i v Táboře

Cinzana Bianca léto je za námi, ale tito death-popoví šílenci v plážových žabkách na to neberou zřetel. Přijďte se naposledy v tomto roce pobavit na pláž!

Žižka crew